Xiaomi 12 Lite Tiba Di Kedai Di Malaysia Hujung Minggu Ini

1 month ago 146

Kuala Lumpur, MALAYSIA, 25 Ogos 2022 – Peneraju teknologi global Xiaomi baru-baru ini telah melancarkan Xiaomi 12 Lite baharu di Malaysia. Membawa reka bentuk dan pengimejan terkini, Xiaomi 12 Lite mengemaskini ciri-ciri inovatif dalam pengalaman unggul yang serba boleh untuk golongan dewasa muda yang bercita-cita tinggi. Dengan dua hari lagi, peranti baharu itu akan tiba di kedai pada hujung minggu ini dan jualan pertama akan bermula pada 27 Ogos.

Pembeli dan Peminat Xiaomi masih boleh membuat pra-tempah Xiaomi 12 Lite dari sekarang hingga Jumaat, 26 Ogos, dan menikmati tawaran eksklusif apabila mereka membeli di Kedai Xiaomi di seluruh negara semasa jualan pertama pada hari Sabtu, 27 Ogos.

Selain itu, tawaran istimewa tersedia pada tarikh jualan pertama untuk pelanggan yang membuat pra-tempah untuk mengambil ATAU membeli Xiaomi 12 Lite di Kedai Xiaomi di Pusat Beli-belah 1 Utama atau Mid Valley Megamall di mana mereka boleh mendapatkan tambahan Redmi Buds 3 Pro PERCUMA apabila mereka datang semasa ‘Happy Hour’ istimewa, selain hadiah premium bernilai RM299 termasuk Mi Body Composition Scale 2, Beg Bahu Xiaomi yang bergaya dan botol Air Sukan Xiaomi, semuanya akan disertakan untuk koleksi pra-tempahan biasa dan pembelian baharu telefon pintar baharu daripada Kedai Xiaomi di seluruh negara.

Kedai Xiaomi yang mengambil bahagian Promosi Happy Hour 2 :

  • Pusat Membeli-belah 1 Utama, PJ – dari 3PM hingga 4PM.
  • Mid Valley Megamall, KL – dari 5 petang hingga 6 petang.

Bertemu dan sesi suai kenal dengan Anna Jobling

Pada 27 Ogos, peminat dan pembeli boleh bertemu dengan duta jenama Xiaomi 12 Lite , Anna Jobling, secara langsung di Kedai Xiaomi di Pusat Beli-belah 1 Utama, PJ dan Mid Valley Megamall, KL, masing-masing pada pukul 3 petang dan 5 petang. Lawati mana-mana dua kedai Xiaomi semasa sesi bertemu dan sapa dan berpeluang memenangi Mi Smart Air Fryer 3.5L dengan hanya mengambil swafoto dengan Anna Jobling dan menyiarkannya di Facebook.

Cara menyertai dan menghantar penyertaan:

  1. Ambil swafoto dengan Anna Jobling semasa pertemuan dan salam;
  2. Muat naik foto ke akaun Facebook anda dan sertakan hashtag #Xiaomi12Lite #MyStyleMyShot; dan
  3. Tag Xiaomi Malaysia dan Anna Jobling pada siaran.

Nota: Sila pastikan akaun Facebook anda ditetapkan kepada umum untuk kami dapat melihat dan berkongsi siaran anda.

Harga dan Ketersediaan

Xiaomi 12 Lite berharga RM 1,699 untuk varian 8GB + 128GB (promosi pra-tempah RM 1,599) dan RM 1,899 untuk varian 8GB + 256GB (promosi pra-tempah RM 1,799).

Xiaomi 12 Lite masih tersedia untuk pra-tempah sehingga 26 Ogos. Untuk jualan pra-tempah eksklusif, mereka yang ingin membeli boleh mendapatkan Kedai Xiaomi terdekat di sini: https://buy.mi.com/my/service/wheretobuy

Facebook Xiaomi untuk lebih banyak berita, kemas kini dan promosi.

——————————————————————————————————

  1. Tempoh pra-tempahadalah dari 19 hingga 26 Ogos. Tawaran pra-pesanan eksklusif termasuk RM 100 DISKAUN harga runcit biasa untuk Xiaomi 12 Lite (RM 1,599 untuk 8GB + 128GB (RRP: RM 1,699) dan RM 1,799 untuk 8GB + 256GB ( RRP: RM 1,899) dan hadiah premium percuma bernilai RM299, termasuk Mi Body Composition Scale 2, Beg Bahu Xiaomi yang bergaya dan botol Air Sukan Xiaomi. Tawaran pra-tempah eksklusif hanya tersedia untuk pembelian dan pengambilan di kedai, untuk masa terhad dan sementara stok masih ada.
  2. Promosi Happy Hour berlangsung secara eksklusif di Kedai Xiaomi pada 27 Ogos dari 3PM hingga 4PM di 1 Utama Shopping Centre, PJ dan dari 4PM hingga 5PM di Mid Valley Megamall, KL. PERCUMA Redmi Buds 3 Pro akan diberikan dengan mana-mana koleksi pra-tempah dan pembelian Xiaomi 12 Lite di kedai yang mengambil bahagian ini, pada tarikh dan masa yang dinyatakan. Sementara stok masih ada.
Read Entire Article