“Sajat & Fitnah Berpisah Tiada”-Adik Sajat Luah Rasa Kesal Dengan Abang Sendiri?

2 months ago 52

Adik kepada usahawan sensasi, Nur Sajat iaitu Nur Mustika tampil meluahkan rasa kesal terhadap tindakan Sajat yang didakwa telah melakukan fitnah.

Menerusi hantaran di Instagram, Mustika dilihat memuatnaik video perbualan di antara ibu dan Sajat menggunakan aplikasi WhatsApp.

“Kau masa cakap dengan mak, kau buat live ke? Kau masukkan suara mak ke? Kau kenapa Jat buat mak macam ni? Perangkap mak macam ni cakap macam-macam. Kau ni betul ke tak betul?.”-Ibu Sajat

Mahu Bersihkan Nama Ibu

Dalam pada itu, Mustika turut menjelaskan bahawa beliau bertujuan untuk membersihkan nama ibunya, serta menyifatkan Sajat dan fitnah tidak boleh dipisahkan.

“Kesian kat mak jelah. Apa ko buat kat aku. Aku ok je. Just post ni nak clear kan nama mak jelah. Kecoh tak habis-habis si jantan ni buatkan netizen nampak aku ni memang paling jahat. Dia kena guna mak. Sajat dan fitnah berpisah tiada.”-Tulis Mustika

Moga kemelut di antara keluarga mereka dapat diselesaikan dengan baik.

The post “Sajat & Fitnah Berpisah Tiada”-Adik Sajat Luah Rasa Kesal Dengan Abang Sendiri? appeared first on Murai MY.

Read Entire Article