“Rosak Dah Si LMK Ni..”- Ameera Khan Kembali Dikritik Netizen?

1 month ago 36

Adik kepada selebriti dan usahawan terkenal, Neelofa iaitu Ameera Khan kembali mendapat kritikan netizen selepas memuatnaik foto dirinya sewaktu berada di Doha, Qatar.

Kongsi Foto Ketika Berada Di Qatar

Menerusi foto yang dimuatnaik di Instagram, Ameera dilihat mengenakan dres labuh berwarna hitam dan agak ketat sehingga seakan menampakkan bentuk tubuh badannya yang langsing.

“Sunsets are prettier here with you.”-Kapsyen Ameera di Instagram

“Bila Urat Tertutup, Sorok-Sorok Muka…”

Perkongsian Ameera itu telah mencetuskan kritikan netizen yang meluahkan rasa kecewa melihat pemakaian yang masih seksi, malah ada yang turut mempersoalkan konsep dirinya yang pernah ‘menghilangkan diri’ disebabkan rasa tertekan dalam dunia maya.

“Tak faham la konsep dia ni? Menghilang dari media sosial. Bila muncul sorok-sorok muka. Ingatkan dah nak berubah. Tak nak dah jadi macam dulu. Sekali jadi gini balik?.”

“Kadang memang kesian, moga jumpa la apa yang dia impikan. Moga Allah pelihara kita semua dari rasa kekosongan dalam jiwa.”

“Rosak dah si LMK ni, betapa indah keperempuanannya yang jelitawan tu dah disamakan oleh netizen dengan pondan Sajat. Dah kenapa pakai bengkung, memang badan dah lawa kesian, nak kejar apa pun tak tau. Semoga diberi hidayah.”

“Bila urat tertutup elok, sorok-sorok muka malu, bila dah terdedah macam ni sebaliknya jadi. Doakan taufik hidayah untuk Mira semua. Tipu daya iblis tu memang sangat licik. Moga Allah jaga kita semua dari segala fitnah.”

Doakan yang baik-baik sahajalah ya..

The post “Rosak Dah Si LMK Ni..”- Ameera Khan Kembali Dikritik Netizen? appeared first on Murai MY.

Read Entire Article