Puteri Aishah ‘Throwback’ Kenangan Bersama Arwah Bapa- ‘Rindu Ayah..’

1 month ago 44

Pada 17 Januari, bapa kepada pelakon, Puteri Aishah iaitu Sulaiman Bin Hj Ab Rahman telah menghembuskan nafas terakhir di salah sebuah pusat perubatan di Kuantan, Pahang kira-kira pukul 8.35 malam.

Berita itu dikongsi sendiri oleh Puteri Aishah menerusi Insta Stories, yang turut memohon orang ramai untuk mendoakan kesejahteraan bapanya itu.

‘Throwback’ Kenangan Bersama Arwah Bapa

Terkini, Puteri Aishah dilihat berkongsi kompilasi video kenangan bersama serta meluahkan rasa rindunya terhadap Allahyarham.

“Posting this video here sebagai kenangan esok hari. Saya tidak mempunyai banyak foto bersama dengan ayah. I wish ada gambar time kecik dengan ayah but tak jumpa. But it’s okay 😊.

I’m eternally grateful, Allah reunited us before you go. Alhamdulillah. I’ll treasure our memories forever in heart. Rindu Ayah.”-Tulis Puteri Aishah

Netizen Titip Ucapan Takziah

Di ruangan komen, rata-rata netizen dilihat memberikan ucapan takziah di atas pemergian arwah bapanya itu.

“Al-fatihah takziah kak Aishah ❤😢.”

“Salam takziah kepada Puteri & sekeluarga diatas kehilangan bapa tercinta. Semoga roh dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan bersama para syuhada. Al-Fatihah 🤲🏻.”

“Salam takziah dan Al-Fatihah buat arwah 🤲.”

Kami di Murai My turut mahu mengucapkan salam takziah buat Puteri Aishah sekeluarga di atas pemergian allahyarham. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah..

The post Puteri Aishah ‘Throwback’ Kenangan Bersama Arwah Bapa- ‘Rindu Ayah..’ appeared first on Murai MY.

Read Entire Article