“Korang Tengok Dan Nilai Sendiri”- Fezrul Khan Bersuara Isu Babak Cekik

2 months ago 55

Fezrul Khan bin Junaidi Khan lebih mesra dipanggil Fezrul merupakan antara seorang pelakon lelaki yang berbakat di Malaysia. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan sejak 2004 menerusi filem SH3 dan sejak itu, membintangi puluhan drama dan telefilem.

Semalam dia telah kongsikan satu video di tiktok miliknya @fezrulkhan dan memberi penjelasan mengenai babak dalam sebuah drama/filem berjudu Batu Syaitan yang dia lakonkan bersama dua pelakon wanita. Dalam sedutan video tersebut, terlihat pelakon Reen Rahim melakonkan babak dijerut oleh Fezrul.

“Korang Tengok Dan Nilai”

@fezrulkhan

This is ending scene for batu syaitan. Korang tgk dan nilai kan. Kalo belaja jujitsu pon u guys tak le choke sebla tangan. Tanye la bf ko yg stunt man tu. director cut ko bole jerit ngan ako eh. Ako da lebih 20 tahun belakon ko? Ko buat cite ape eh? Awak da makan jom kite g makan. Ni horror faham ke idok? Ke ko saje nak tunjuk depan bf ko? Next time ako tak nak belakon ngan org mcm ni. Blakon utk glamour. Eh leonardo dicaprio tangan bleeding pon die tak de complain. Skrang ko tau tak level belakon ko tahap mane? Belakon kene jujur bukan utk glamour

♬ original sound – G – G

Menerusi video tersebut, Fezrul meminta warganet untuk menilai dengan apa yang diperlihatkan dalam video itu. Katanya, kalau belajar jujitsu pun tak boleh nak cekik dengan menggunakan sebelah tangan. Fezrul turut mengungkapkan rasa tidak puas hati apabila dijerit seusai sahaja director cut babak tersebut.

This is ending scene for batu syaitan. Korang tgk dan nilai kan. Kalau belajar jujitsu pon you guys tak boleh cekik sebelah tangan. Tanye la boyfriend  kau yang stunt man tu. director cut kau boleh jerit dengan aku eh.

Tulisnya lagi, dia sudah berpengalaman lama dalam industri lakonan ini dan ketika babak itu dia cuba untuk menampakkan babak tersebut selari dengan genre Horror.

Aku dah lebih 20 tahun belakon kau? Kau buat cite ape eh? Awak da makan jom kite g makan. Ni horror faham ke tidak? Ke kau saje nak tunjuk depan boyfriend kau?

Fezrul juga mengatakan bahawa dirinya tidak mahu lagi berkerjasama dengan pelakon itu. Tambahnya lagi, berlakon ini bukan hanya untuk mengejar populariti tetapi kena jujur.

Next time ako tak nak belakon ngan org mcm ni. Berlakon utk glamour. Eh leonardo dicaprio tangan bleeding pon die tak de complain. Skrang ko tau tak level belakon ko tahap mane? Belakon kene jujur bukan utk glamour.

Diruangan komen, rata-rata mengaitkan dengan temuramah Reen Rahim bersama rancangan Melodi di TV3 pada hari Ahad yang lalu. Reen dikatakan mengamok di set penggambaran gara-gara bengang dengan seorang pelakon yang tidak disebutkan nama. Kata Reen, pelakon lelaki itu dianggap terlalu kasar terhadapnya  sehinggakan dia merasa kesakitan ketika berlakon.

Sementara itu, di Pihak Murai My berharap agar masalah ini dapat diselesaikan dengan baik dari dua-dua belah pihak.

The post “Korang Tengok Dan Nilai Sendiri”- Fezrul Khan Bersuara Isu Babak Cekik appeared first on Murai MY.

Read Entire Article