Janna Nick Pertahan Diri, Komen Fahrin Ahmad Curi Perhatian!

1 month ago 40

Pelakon dan pengacara terkenal, Janna Nick tampil bersuara setelah dituduh oleh seorang pelakon kononnya dia sengaja mahu menyakitkan hati isteri pertama bekas jurulatih Liga Super ketika siaran langsung konsert mingguan Famili Duo, baru-baru ini.

“Cuba Untuk Tidak Endahkan Tapi..”

Jelas Janna, dia langsung tidak mengetahui kewujudan isteri pertama serta masalah rumahtangga yang dilalui oleh mereka.

“Saya ni jarang la nak defensive. Kalau orang nak kata. Kata laa..Saya okay. Tambahan kalau yang mengata tu adalah netizen.  Tapi bila ada pelakon veteran dalam industri yang menuduh secara membabi buta & konon sengaja nak sakitkan hati first wife kepada si polan.

Saya jadi marah. Cuba untuk tidak endahkan tapi media mula menjadikan saya sebagai ‘TAJUK’ utama perbalahan di antara isteri pertama dan isteri kedua. Walhal saya langsung tidak tahu akan kewujudan isteri pertama & masalah rumahtangga yang dilalui mereka.”-Jelas Janna

Fahrin Ahmad Beri Komen

Walaubagaimanapun, komen pelakon kacak yang juga pengacara rancangan televisyen Wanita Hari Ini iaitu Fahrin Ahmad mencuri perhatian Janna dan peminat selepas memfokuskan kepada kemenangan kelab bola sepak Arsenal setelah menewaskan Manchester United 3-2 dalam perlawanan Liga Perdana Inggeris (EPL) pada hujung minggu lalu.

“Saya hal-hal orang ni saya tak ambik tau sangat. Tapi komen saya ARSENAL menang 3-2 lawan M.U. Dan semua orang kena tahu tuu. Kbai!!.”-Komen Fahrin Ahmad

Apa komen anda?

The post Janna Nick Pertahan Diri, Komen Fahrin Ahmad Curi Perhatian! appeared first on Murai MY.

Read Entire Article