Anak Bekas Jurulatih Bola Sepak Tidak Sokong Perkahwinan Kedua?- “We Strongly Againts It!”

1 month ago 38

Isu melibatkan rumahtangga bekas jurulatih dan pemain bola sepak terkenal tanah air diantara isteri pertama dan kedua beliau, menjadi perhatian dan bualan hangat dikalangan warganet di media sosial kebelakangan ini.

Apatah lagi, baru-baru ini tular pula kejadian kurang manis yang berlaku di antara kedua-dua isteri bekas jurulatih bola sepak ini di sebuah restoran mamak.

‘No One Could Ever Compare To You’

Kemelut yang melanda rumahtangga bekas jurulatih terkenal ini mendapat respon dan reaksi dari anak-anak beliau sendiri di laman Facebook.

Melihat muatnaik terkini yang dikongsikan anak bongsu bekas jurulatih bola sepak bernama Zahira ini, dia menegaskan tiada siapa yang mampu menanding dan menggantikan ibunya. Dalam pada itu, Zahira juga menitipkan kata-kata semangat buat ibu di laman Facebook.

“No one could ever compare to you, no one could ever replace you. I love you forever my beautiful and strong mama. I miss you.” Coretnya

‘We Are Strongly Against It!’

Meninjau pula hantaran yang dimuatnaik pada beberapa hari lalu, Zahira mendedahkan bahawa mereka semua tidak menyokong tindakan bapa mereka menduakan ibu mereka.

“Not all like what the media reported. Yes we do exist, and we are strongly against it!” Tulisnya

‘Let The Picture Speak For Itself’

Manakala melihat pada hantaran yang dikongsikan oleh anak bujang bekas jurulatih ini yang juga merupakan abang kepada Zahira iaitu Zaifiq, menunjukan sokongan penuh buat ibu mereka dengan memuatnaik gambar mereka lima beradik bersama ibu tercinta tanpa bekas jurulatih berkenaan.

via Facebook Zaifiq Zainal/Zahira Aishah

Melihat hantaran yang dimuatnaik oleh kedua-dua anak bekas jurulatih terkenal ini, ramai kenalan rapat dan warganet membanjiri ruangan komen dengan menitipkan kata-kata semangat buat mereka sekeluarga.

“Semoga mama terus kuat.”

“Anak-anak lah penguat mama. Moga mama sihat selalu.”

“You have a strong and beautiful mama.”

“Your mama has strong support here.” Komen mereka

via Facebook Zahira Aishah

“Semoga Allah rahmati dengan kekuatan.”

“Anak-anak Datuk Nal, jaga hati ibu, jaga ibu kerana dia tiket kamu ke syurga.”

“InsyaAllah semoga semua yang baik-baik untuk you dan family you bro!”

“May Alla bless her always bro.” Komen mereka lagi

via Facebook Zaifiq Zainal

Untuk rekod bekas jurulatih dan pemain bola sepak, Datuk Zainal Abidin Hassan telah mendirikan rumahtangga bersama Datin Zalini Zaini sejak tahun 1985 dan pasangan ini dikurniakan lima orang cahaya mata.

Setelah 38 tahun bersama isteri pertama, bekas jurulatih bola sepak ini mendirikan rumahtangga kedua bersama penyanyi Fyna Jebat yang juga merupakan adik kepada selebriti terkenal Ayda Jebat.

The post Anak Bekas Jurulatih Bola Sepak Tidak Sokong Perkahwinan Kedua?- “We Strongly Againts It!” appeared first on Murai MY.

Read Entire Article