Aliff Syukri Kongsi Tips Membesarkan Kemaluan, Netizen Kritik- ‘Saya Tengok Video Ni Pulak Segan’

1 month ago 53

html>

Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri Kembali mencetuskan kritikan netizen apabila berkongsi tips membesarkan alat kemaluan lelaki untuk kepuasan pasangan.

Dalam video itu, Aliff dilihat memegang sebatang besi yang menggambarkan sebagai alat kemaluan lelaki itu turut menunjukkan beberapa tips yang dapat menentukan kebahagiaan suami dan isteri.

“Tips membesarkan adik supaya isteri puas 😎. Tag pasangan anda..”-Tulis Aliff Syukri

Bertujuan untuk mempromosikan produk khas lelaki keluaran syarikatnya, tips dan video yang dikongsi oleh Aliff itu bagaimanapun menimbulkan rasa kurang senang di kalangan netizen.

“Apa Punya Iklan Dah Tak Malu Ke”

Di ruangan komen, rata-rata netizen dilihat memberikan kritikan terhadap hantaran Aliff, malah ada yang meluahkan rasa bimbang jika video berkenaan akan dilihat oleh kanak-kanak bawah umur.

“Saya yang tengok video ni pulak segan dan malu. Adoi laa.”

“Apa punya iklan dah tak malu ke.”

“Patut lah Datin mengandung lagi huhuhu.”

“Dia buat hal lagi. Dah lama senyap kan. Jap lagi viral.”

“Awak kenapa eh?. Kenapa macam ni awak?.”

Aliff Syukri sebelum ini pernah dikecam netizen selepas memuatnaik video seolah-olah sedang ‘beronani’ di atas katil disebabkan tujuannya mempromosikan perniagaan tudung miliknya. Video berkenaan turut mendapat teguran oleh pihak Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) yang mempersoalkan tujuan Aliff Syukri yang seolah-olah melakukan ‘soft porn’ dengan bertujuan memajukan perniagaan.


The post Aliff Syukri Kongsi Tips Membesarkan Kemaluan, Netizen Kritik- ‘Saya Tengok Video Ni Pulak Segan’ appeared first on Murai MY.

Read Entire Article